Hotel Crowne Plaza Beograd

crowne plaza logo

 Prestižni hotel Crowne Plaza dominira beogradskom hotelskom ponudom. Svojim nadahnutim unutrašnjim dizajnom nudi gostima nezaboravan ugođaj i mogućnost savršenog boravka. Besprekorna usluga je garantovana u svim segmentima. Ono što ovaj hotel postavlja na prvo mesto preporučenih hotela za organizaciju kongresa, korporativnih skupova i ličnih svečanosti je izuzetan smeštajni i banket kapacitet, raznolikost restoranske ponude i najmodernija spa i fitnes zona uz najveći hotelski bazen u Srbiji.

Crowne Plaza Beograd je idealno smešten u centralnoj poslovnoj zoni Novog Beograda. Od aerodroma "Nikola Tesla" udaljen je svega 13 km. U blizini hotela nalaze se dva šoping mola. Od centra grada deli vas svega 5 minuta vožnje. Crowne Plaza Beograd gostima nudi 416 soba. Besplatni WiFi je dostupan u celom hotelu.

Sa 14 sala za sastanke u ukupnoj površini od 1.400 sqm fleksibilnog prostora i balskom dvoranom od 800 sqm hotel ima najveci banket kapacitet u Srbiji.

Dva restorana, poslastičarnica i laundž barovi nude očaravajuće specijalitete internacionalne i jedinstvene srpske kuhinje. U okviru hotela je Fine dining restoran "Prime", eksluzivni restoran sa selekcijom skupocenih vina.

Lanac Crowne Plaza deo je InterContinental Hotels Group, najveće hotelske korporacije na svetu i zvanično je prvi od svih evropskih hotela unutar brenda.

Svima želimo najtopliju dobrodoslicu u naš hotel !

Hotel Crowne Plaza Belgrade

HOTEL CROWNE PLAZA BEOGRAD

Vladimira Popovića 10, Novi Beograd 11070

Telefon 011 2204 004