U AKCIJI „NET MAGAZINA“ PODELJENE ŠAHOVSKE BOJANKE DECI IZ TIRŠOVE
Ljubav bez granica
Deca su naša najveća radost i blago. Prema njima osećamo divljenje i ljubav bez granica. Zato je „Net magazin“ u saradnji sa šah klubom „Delfin“ rešio da promoviše akciju, u kojoj će spojiti humanu i edukativnu komponentu. Uz pomoć društveno odgovornih kompanija, prikupili smo šahovske bojanke da bismo ih poklonili bolesnoj deci iz Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj. Cilj nam je da doprinesemo da mališani bar malo skrate svoje tužne bolničke dane, da se obraduju, razonode i nauče nešto novo.
Ljubav bez granica1 Ljubav bez granica5 Ljubav bez granica6 ljubav bez granica7
Ljubav bez granica8 Ljubav bez granica9 

Priredba za decu iz Tiršove, sa malom prezentacijom šaha, održana je u utorak 9. juna 2015. godine.
Na simpatičnoj manifestaciji, mališanima je najpre bila pročitana šahovska bajka, a zatim se razgovaralo o igri na 64 polja. Ispostavilo se da mnoga deca dobro znaju pravila šaha, a najhrabriji od njih čak su i pristali da odmere snage za tablom sa pravim pravcatim majstorom – profesionalnim šahistom Draganom Marićem iz Mladenovca. 
Prezentacija šaha za decu iz Tiršove imala je još jednog gosta - Ivica Milosavljević, predstavnik kompanije „VB Leasing“, poželeo je deci brz oporavak, puno sreće i zdravlja. Spomenuta firma jedna je od četiri društveno odgovorne kompanije koje su pomogle našu akciju „Ljubav bez granica“, jer su zahvaljujući njihovoj podršci nabavljene šahovske bojanke za decu, sa crtežima i pesmicama u stihu. Osim „VB Leasinga“, pomogla nam je kompanija „Opel“, zatim preduzeće „Beogradski vodovod i kanalizacija“ i firma „Dravidis“, pa je tako obezbeđeno ukupno 77 knjiga za bolesnu decu i "Net magazin" se najtoplije zahvaljuje svima! Osmeh na licima mališana govorio nam je da je naša akcija uspela i mi ćemo se potruditi da donesemo još mnogo radosti deci iz Tiršove. 
--------------------------------------------------------------------------------
SVEČANO URUČENJE DEČJIH BOJANKI OBRENOVAČKOM VRTIĆU
 
Humanost za srećnije detinjstvo
Akciji za nabavku bojanki za obrenovačke vrtiće pogođene majskim poplavama prikuljučila se "EUROBANKA", donacijom zahvaljujući kojoj je nabavljeno 25 knjiga za vrtić "Ciciban" iz Obrenovca. Svečano uručenje knjiga za decu obavljeno je 4. decembra 2014. u spomenutom vrtiću, a predstavnike humanog donatora i organizatora akcije primio je Miloš Desančić, direktor Predškolske ustanove Obrenovac.
Donatori i organizatori naše akcije u razgovoru sa svojim domaćinima interesovali su se za probleme sa kojima se suočavaju vrtići u Obrenovcu u svom funkcionisanju, kao i za sanaciju posledica poplava. Istaknute su potrebe obrenovačkih vrtića, a predstavnici "Eurobanke" i "Net Magazina" su napomenuli da će potrebe vrtića imati u vidu prilikom svojih budućih društveno odgovornih aktivnosti.
Urednik "Net Magazina" Marko Daković podvukao je činjenicu da ova akcija, osim humane ima i edukativnu dimenziju, jer je poznato koliko je šah koristan za decu i omladinu.  Zato i ne čudi da je ovu akciju podržao i dečji šahovski klub "Delfin", poznat po svom pedagoškom radu sa decom na nastavi šaha.
Ciciban-Eurobanka-NetMagazin
Željka Ćirić - Jakovljević iz "Eurobanke", predstavnik "Net Magazina" i Miloš Desančić direktor Predškolske ustanove Obrenovac na svečanom uručenju  bojanki vrtiću "Ciciban"
"Net Magazin" se i ovom prilikom najtoplije zahvaljuje "EUROBANCI" za podršku našoj akciji, sa nadom da ćemo i ubuduće sarađivati !