RAZGOVOR S POVODOM     ZORAN MANASIJEVIĆ

Šah je duhovna hrana  

Autor knjige „Svet bez laži – šah i sećanja“, diplomirani inženjer elektronike i majstorski kandidat, o aktuelnom trenutku kraljevske igre i izazovima sa kojima se šah danas suočava

Opširnije: Intervju - Zoran Manasijević

      ŠAHOVSKI VIKEND TURNIR 

"GRAND OPEN"
 
U beogradskom hotelu "RADISSON BLU"  u  nedelju 25. juna 2017. od 11 časova održava se HUMANITARNI ŠAHOVSKI TURNIR "GRAND OPEN". Pravo učešča na ovom turniru imaju svi šahisti, bez obzira na pol, uzrast i kategoriju, a igra se 9 kola po švajcarskom sistemu uz tempo od 15 minuta. Svaki učesnik treba sa sobom da ponese šahovsku garnituru i sat. 
 
Turniri Net Magazin
 
ZA  NAJUSPEŠNIJE  UČESNIKE  PREDVIĐENE  SU  NOVČANE  NAGRADE !
 
Takođe će biti dodeljene i robne nagrade, za najboljeg ženskog takmičara i omladinca, i to ako na turniru učestvuju najmanje tri igrača / igračice oz ove kategorije učesnika. Nagrade nisu deljive i ne mogu se kumulirati.
 
Hotel "RADISSON BLU" nalazi se kod Mostarske petlje, u blizini beogradskog Sajma (adresa: Bulevar Vojvode Mišića 15). 
 
Snimak sa turnira "GRAND OPEN" odigranog u hotelu "Radisson Blu" avgusta 2016.
 
Pogledajte rezultate i tabelu prethodnog turnira:
 
Upisnina za učešće na ŠAHOVSKOM VIKEND TURNIRU "GRAND OPEN" iznosi 400 dinara (300 za žene i omladince), a prijave se mogu izvršiti telefonski (064 26 20 829), putem e-maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili direktno na manifestaciji. Organizator turnira je "Net Magazin", a direktor turnira - Marko Daković.
 
DOBRO DOŠLI NA ŠAHOVSKO DRUŽENJE !