OFTALMOLOŠKA ORDINACIJA LEPŠI POGLED PRELIĆ


Oftalmološka ordinacija Lepši pogled Prelić nudi kompletan oftalmološki pregled za decu i odrasle. U prijatnom ambijentu ordinacije na Zvezdari, koja je počela sa radom 2016. godine, dočekaće Vas stručno i posvećeno osoblje koje će učiniti sve za zdravlje Vaših očiju.

Sve vrste pregleda, kontrolu i praćenje vida i stanja Vaših očiju, u ordinaciji Lepši pogled obavlja dr Jasmina Prelić, specijalista oftalmologije sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa pacijentima različitih uzrasta. Na istoj adresi nalazi se i optičarska radnja koja nudi veliki izbor dioptirijskih ramova i sunčanih naočara najpoznatijih svetskih brendova, visokokvalitetna dioptrijska stakla, kao i kontaktna sočiva.

Oftalmološka ordinacija Lepši pogled Prelić nudi sledeće specijalističke preglede:

Kompletan oftalmološki pregled za decu i odrasle

Pregled na biomikroskopu (špalt)

Kompjutersko određivanje oštrine vida

Gonioskopija

Merenje očnog pritiska - aplanaciono

-Pregled očnog dna

-Ispitivanje vlažnosti oka (testovi na suvo oko)

-Pregledi i besplatna obuka za kontaktna sočiva

-Preventivni i ciljani oftalmološki pregledi (za privatna i pravna lica)

Redovna kontrola stanja oka jedan je od najvažnijih faktora za očuvanje zdravlja očiju, jer omogućava pravovremeno otkrivanje problema. Upravo iz tog razloga, oftalmološka ordinacija Lepši pogled Prelić nudi sveobuhvatan očni pregled za sve članove porodice. Zahvaljujući upotrebi savremene oftalmološke opreme, pružamo precizno i pravilno određivanje dioptrije i oštrine vida, kao i kompletan oftalmološki pregled. Nakon detaljnog pregleda, naš tim stručnjaka ponudiće najkvalitetnije rešenje za Vaš problem sa očima.

Ukoliko su Vam potrebne naočare, u ponudi optičarske radnje Lepši pogled nalazi se širok asortiman brendiranih dioptrijskih ramova prilagođenih svim uzrastima. Kod nas možete naći i sve vrste visokokvalitetnih stakala koje profesionalno i brzo ugrađujemo u okvir po Vašem izboru.

Ako želite da Vaše oči sačuvate od sunčevih zraka, optika Lepši pogled nudi elegantne i atraktivne modele sunčanih naočara vodećih svetskih brendova, u skladu sa aktuelnim modnim trendovima. Takođe, nudimo sve vrste kontaktnih sočiva za klijente koji nisu ljubitelji naočara.

Sa ciljem da Vaš pogled učinimo lepšim, naša ordinacija odobrava različite mogućnosti prilikom plaćanja: čekovi, na rate putem administrativne zabrane, kartice… Posetite nas i uz stručne savete našeg ljubaznog osoblja izaberite samo najbolje za Vaš savršen vid.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 12-18h
vikendom ne radimo

Oftalmološka ordinacija Lepši pogled Prelić, Gvozdićeva 18, Zvezdara, Beograd

Telefon: 011/240-1437069/240-1437

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.