bristol logo

 

HOTEL "BRISTOL"

Beograd, Karađorđeva 50

U srcu Savamale, jednog od najslikovitijih kvartova prestonice, nalazi se HOTEL "BRISTOL". Impozantna palata u kojoj je smešten ovaj renomirani hotel sagrađena je daleke 1912. godine, u tada prestižnom delu Beograda, u Karađorđevoj ulici nedaleko od železničke stanice. Sam položaj hotela je izvanredan - blizu je i glavna autobuska stanica, zatim Zeleni venac, Brankov most, čuvena Balkanska ulica... Lak je pristup i Kalemegdanskoj padini, a reka Sava sa svojim atrakcijama takoreći je nadohvat ruke. 

hotel  bristol

 

HOTEL "BRISTOL" i danas je znamenitost Beograda i svojim posetiocima nudi tradicionalno beogradsko gostoprimistvo, odličnu i profesionalnu ugostiteljsku uslugu, konfor i kulinarske specijalitete po veoma pristupačnim cenama. U to se možete uveriti ako nas posetite, jer vrata našeg hotela uvek su širom otvorena za sve putnike namernike, za goste Beograda, za stanovnike prestonice koji su željni da osete autentični duh Savamale. 

 

HOTEL "BRISTOL"

Karađorđeva 50

11000 Beograd

Telefon: 011/ 2622 - 128

             011/ 3037 - 161

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Sajt:    www.vudedinje.com

 

Treći sprat hotela je upravo renoviran, kao reprezentativni deo hotela. Tu se nalazi ZLATNI APARTMAN u kojem je 20-tih odsedao Rokfeler otac, 70-tih sin. 

 

HOTEL "BRISTOL" ima restoran sa nacionalnom kuhinjom, pivnicu, poslastičarnicu, aperitiv bar kao nezamenljiv meeting - point. Velika sala pogodna za sastanke i prezentacije. Izvanredna mogućnost za organizovanje svih vrsta svečanosti, svadbi, proslava i manifestacija. Kablovska TV sa priključkom na Internet. 

 

Cene / Prices :

Noćenje sa doručkom

 

SINGLES 26-32 eur  2881 - 3561 din

DOUBLE  41 eur      4492 din

TRIPLE   57 eur       6363 din

Including breakfast

 

WELCOME TO HOTEL BRISTOL    

 

HOTEL "BRISTOL" - tradicija, kultura i otmenost !