INDIREKTNO

Piše: Aleks Martin

Povratak demokratskih tradicija

Dogodilo se i to čudo. Donald Tramp preuzeo je dužnost predsednika Amerike, a smak sveta je, zamislite, izostao. Zemlja se i dalje okreće oko sunca, a nuklearni sukob je odložen na neodređeno vreme.

Tresla se gora, rodio se miš...

Ceo međunarodni ološ, orkestriran po nalogu Soroša i njemu sličnih, okrenuo se protiv Donalda Trampa. Medijske laži i satanizacije, ulične huliganske demonstracije, zapravo nisu bile usmerne protiv Donalda lično, već protiv – demokratskih tradicija Amerike. Protiv onih tradicija koje je sledio Frenklin Ruzvelt, a koje su bile ugušene tokom osamdesetih, sa dolaskom kauboja Regana na kormilo Bele kuće.

Globalisti (čitaj: fašisti) bili su se i previše osilili. Njihovi glavni eksponenti – bračni par Klinton, zatim lakrdijaš Obama i NATO ubice od kojih mi ovde u Srbiji najbolje pamtimo Madlenu Olbrajt i Vesli Klarka, kriminalce i ljudski otpad, umislili su da treba da budu gospodari Univerzuma. Da mogu, kako im se ćefne, da kroje mapu Sveta, crtaju nove granice, pljačkaju tuđe resurse i prirodna bogatstva, promovišu pederastiju, lezbejstvo i ogavne nastranosti. Da mogu da kažnjavaju slobodoljubive narode, a aboliraju narko dilere i trgovce ljudskim organima. Da nekažnjeno mogu da seju užas i smrt, dok sa svojim bolesnim sadističkim osmehom na licu u mikrofon Gebelsovskog CNN-a ispaljuju demagoške fraze o demokratiji i poštovanju ljudskih i građanskih prava. Da mogu da izazivaju ratove i kažnjavaju sankcijama nacije koje se suprotstave njihovom militarizmu.

Posle pobede Donalda Trampa na izborima u SAD, pozicije spomenutih kriminalaca ozbiljno su ugrožene. Otpad u ljudskom obliku je u panici, kao što su u panici i njihove sluge širom Evrope, takozvane „nevladine organizacije“, gnezda špijunskih bandi i međunarodnog šljama. Uzdrmana je čitava godinama građena zgrada „Novog svetskog poretka“ koji počiva na izopačenom i bolesnom sistemu vrednosti, gde nema mesta moralu i svemu što je humana civilizacija stvorila.

Tramp je dobio bitku, ali rat će i dalje da traje. Ne treba gajiti iluzije da će se „psi rata“ tek tako povući. Jaki u čoporu, a nesigurni čim im se pruži organizovan i hladnokrvan otpor, oni će nesumnjivo vrebati svaku priliku da ugroze legitimno izabranog predsednika Amerike i podriju njegove pozicije.

U panici je i Holivud, staro ogavno leglo nemorala i razvrata. Filmske zvezde i zvezdice dobro su nabubale svoje uloge i poslednjih nekoliko meseci nastupaju kao glasnogovornici onih koji ih masno plaćaju te se bacaju drvljem i kamenjem na čoveka kojeg je narod izabrao da vodi Ameriku. Maske su konačno pale i iza ispraznih slatkorečivih fraza ukazuje se smrdljiva septička jama koja iz Kalifornije šiti nesnosan smrad po celoj Americi.

Kakav će Tramp biti kao predsednik, to u ovom trenutku niko ne može predvideti. Možda ćemo se u njega i razočarati, moguće da nam njegovi potezi neće uvek biti po volji, ali kakav god bude – teško da se može prikazati gorim od onih koji su nas bombardovali i oteli nam deo državne teritorije. Od onih koji srpskim patriorama sude, a zločince oslobađaju.

Od onih koji su zamalo izazvali Treći svetski rat zbog svoje neutoljive pohlepe.

(29.01.2017)